Registracija .rs domena

www.
Web Hosting ponuda Web Hosting već od samo 0.8 EUR / Mesečno.

Uz audio streaming možete i Vi postati online Dj!!!

streaming radioPred vama je izuzetna prilika da se Vaš glas svuda čuje bez obzira na lokaciju. Audio streaming Vam omogućava da napravite sopstvenu radio stanicu na veoma jednostavan način i puštate Vašu omiljenu muziku sa Vašeg računara u Internet etar. Omogućite Vašim prijateljima da prate Vašu muziku online na veoma jednostavan način-klikom na odgovarajuci link na Vašem sajtu. U ponudi je najpopularniji audio striming server Shoutcast kompanije Nullsoft koja je razvila najpopularniji media plejer današnjice Winamp, koji se koristi za reprodukciju najpopularnijeg audio formata MPEG Layer 3 ili poznatijeg kao MP3, što bi značilo da korisnici audio streaming tehnologije sa ovog servera preuzimaju radio program takođe u ovoj tehnologiji.

Šta Vam je potrebno za pokretanje sopstvene radio stanice:

  • Instaliranje najpopularnijeg MP3 plejera - Winampa (sa sajta www.winamp.com).
  • Instaliranje odgovarajućeg softvera za Winamp (SHOUTcast DSP plugin) koji omogućava slanje Vaše muzike do striming servera, koji je šalje dalje do slušalaca. Odgovarajuću instalaciju SHOUTcast DSP plugin-a možete naći na internet strani http://www.shoutcast.com
    zakupiti neki od paketa u našoj ponudi u zavisnosti od kvaliteta kojim želite da strimujete, i željenog broja slušalaca.
  • Naravno, neophodno je da budete konektovani na Internet (za ostvarivanje kvalitetnog servisa preporuke su da internet konekcija bude u upload smeru minimalne propusne moći od 128 kbps).

Prednosti Ninet audio streaming rešenja:

Ninet vam omogućava da ponudu prilagodite Vašim potrebama-sami odaberete kvalitet signala kojim želite da emitujete (bitrate) kao i maksimalni broj slušalaca koji želite da Vas prate u istom trenutku.Takođe, Ninet svoje pakete ne ograničava po protoku na mesečnom nivou, svi paketi su određeni samo maksimalnim brojem klijenata i bitrateom na kom se vrši distribucija signala, ovo Vam omogućava da tokom celog meseca koristite maksimum iz vašeg hosting paketa.

Internet radio

 

Probajte naše striming servere potpuno besplatno 5 dana!!!

Pred vama je naša ponuda koju možete da prilagoditi u skladu sa Vašim mogućnostima i potrebama. Samo odaberete iz tabele kvalitet signala (izražen u kilobitima) kojim želite da strimujete i maksimalni broj slušalaca koji mogu da Vas slušaju u trenutku i na taj način određujete mesečnu cenu Vašeg paketa.

Kvalitet signala 50 slušalaca* 100 slušalaca* 200 slušalaca*
64kbps
18
24
36
128kbps
35
48
72

Cene su izražene u evrima, bez uračunatog PDV-a (18%)
*Maksimalan broj slušalaca u istom trenutku (simultanih konekcija)


rs domen

Registraciju željenih .rs domena možete započeti popunjavanjem formulara za proveru raspoloživosti.

Prijavite se i rezervišite na vreme domen iz .rs adresnog prostora - .in.rs .co.rs .org.rs edu.rs .rs

Ukoliko želite da rezervišete .rs domen proverite je li domen slobodan i popunite zahtev za registraciju domena.

Naziv domеna možе da sadrži cifrе (0-9), slova еnglеskog alfabеta (a-z) i crticu (-). Dužina naziva nе smе biti kraća od 2, niti duža od 63 znaka. Naziv nе smе da sadrži crticu na počеtku ili kraju (primеr: "www.-domen-.rs") i nе smе da sadrži dvе uzastopnе crticе na trеćoj i čеtvrtoj poziciji (primеr: "www.do--men.rs").

 Narucite .rs domain i platite online putem PayPal ili platnih kartica.

Copyright © 2010 Ninet Company d.o.o  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!