Registracija .rs domena

www.
Web Hosting ponuda Web Hosting već od samo 0.8 EUR / Mesečno.

Namenski (dedicated) hosting

 

 

Namenski hosting je usluga koja se preporučuje korisnicima koji pre svega žele mnogo veći prostor na disku, protok, i kontrolu nad serverom, pri čemu Vi zapravo iznajmljujete ceo server za sebe i Vaše potrebe. Prednosti ove vrste hostinga su:neograničeni broj baza podataka, e-mail adresa, mogućnosti izvršenja bilo kog programskog jezika. Dakle, ukoliko očekujete da će Vaš sajt imati izuzetno veliku posetu, ovo je usluga koja Vam u potpunosti odgovara, pri čemu treba obratiti pažnju da postoje dve mogućnosti: managed i unmanaged hosting. Managed hosting podrazumeva da je server i dalje pod našom kontrolom, dok kod Unmanaged hostinga, Vi imate privilegije administratora servera. Zapravo, Unmanaged hosting podrazumeva hardver, operativni sistem i Internet konekciju, dok kod Managed hostinga, Vi treba da brinete samo o sadržaju Vašeg sajta, a sve ostalo je na nama.

Prednosti namenskog hostinga:

  • Oslobađate se pocetnih hardverskih troškova i troškova mrežne infrastrukture.
  • Iznajmljujete ceo server samo za Vas, odnosno potrebe Vašeg sajta.
  • Možete kupiti paket koji upravo odgovara Vašim potrebama, što se tiče naročito željenog kapaciteta diska, protoka.
  • Uvek postoji mogućnost nadogradnje u dogovoru sa nama.

Kod nas u Ninetu, serveri su smesteni u klimatizovanoj prostoriji, pri čemu je obezbeđeno direktno povezivanje na Internet brzim linkovima uz osigurano neprekidno napajanje, tako da možete biti sigurni u konstantnu dostupnost Vašeg sajta.

Ukoliko niste sigurni koje je hosting rešenje za Vas, pozovite nas na broj 018/ 530 061 ili nam pošaljite mail na office@ninet.rs, rado ćemo Vam pružiti besplatan konsalting.

Ako želite da se dodatno informisete o namenskim serverima i to kako su smešteni u Ninet data centru možete pogledati na našem blogu posvećenom namenskim (dedicated) i managed serverima.


rs domen

Registraciju željenih .rs domena možete započeti popunjavanjem formulara za proveru raspoloživosti.

Prijavite se i rezervišite na vreme domen iz .rs adresnog prostora - .in.rs .co.rs .org.rs edu.rs .rs

Ukoliko želite da rezervišete .rs domen proverite je li domen slobodan i popunite zahtev za registraciju domena.

Naziv domеna možе da sadrži cifrе (0-9), slova еnglеskog alfabеta (a-z) i crticu (-). Dužina naziva nе smе biti kraća od 2, niti duža od 63 znaka. Naziv nе smе da sadrži crticu na počеtku ili kraju (primеr: "www.-domen-.rs") i nе smе da sadrži dvе uzastopnе crticе na trеćoj i čеtvrtoj poziciji (primеr: "www.do--men.rs").

 Narucite .rs domain i platite online putem PayPal ili platnih kartica.

Copyright © 2010 Ninet Company d.o.o  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!