Registracija .rs domena

www.
Web Hosting ponuda Web Hosting već od samo 0.8 EUR / Mesečno.

Server housing

 

Server housing je vrsta usluge gde Vi posedujete web server, ali zbog vece sigurnosti želite da on bude smešten u za to specijalizovanim prostorijama tzv. data centrima. To obično podrazumeva da ce Vaš server biti priključen na redundantno i agregatsko napajanje i veoma brz Internet link. Pored toga izuzetne mogućnosti colocation hostinga podrazumevaju visoki nivo sigurnosti, koja može uključiti i video nadzor, zaštitu od pozara i još mnogo toga.

Prednosti usluge server housing:

  • Vaš server je smešten na lokaciji sa izuzetnom sigurnošću.
  • Lokacija gde je smesten Vaš server ima brz internet link, tj. to je prostorija upravo specijalizovana za servere (temperatura, protivpožarna zastita itd.).
  • Posto je server Vaše vlasništvo uvek postoji mogućnost nadogradnje, koju u potpunosti Vi kontrolišete.
  • Maksimalni uptime (dostupnost sajta) za izuzetno zahtevne sajtove.
  • Smanjena zavisnost od hosting provajdera, budući da administraciju i održavanje servera Vi obavljate sa Vašim admin nalogom, a ukoliko Vam je potrebno, imate i mogućnost fizičkog pristupa serveru.
  • Imate kompletnu kontrolu nad Vašim serverom.

colocation hostingOsnovna razlika između colocation i namenskog hostinga se ogleda u tome, da kod colocation hostinga server je u Vašem vlasništvu, a kod namenskog Vi ga iznajmljujete.

Smeštanjem Vašeg servera u Ninet data centru mozete biti sigurni u konstantnu dostupnost i sigurnost Vašeg sajta, budući da su kod nas u Ninetu serveri smešteni u klimatizovanoj prostoriji, prikljuceni na neprekidno napajanje (UPS) sa prenaponskom zaštitom, pri tom koristeći brzi Internet link (100 Mbps).

 

 

Dakle, ukoliko želite potpunu sigurnost, konstantnu dostupnost i punu kontrolu Vaše veb prezentacije colocation je upravo ono što Vam treba. Sa druge strane, iako niste sigurni šta želite, pozovite nas na broj 018/ 41 55 052 ili nam posaljite poruku na office@ninet.rs rado ćemo odgovoriti na sva pitanja koja Vas interesuju i naći odgovarajuće rešenje.


rs domen

Registraciju željenih .rs domena možete započeti popunjavanjem formulara za proveru raspoloživosti.

Prijavite se i rezervišite na vreme domen iz .rs adresnog prostora - .in.rs .co.rs .org.rs edu.rs .rs

Ukoliko želite da rezervišete .rs domen proverite je li domen slobodan i popunite zahtev za registraciju domena.

Naziv domеna možе da sadrži cifrе (0-9), slova еnglеskog alfabеta (a-z) i crticu (-). Dužina naziva nе smе biti kraća od 2, niti duža od 63 znaka. Naziv nе smе da sadrži crticu na počеtku ili kraju (primеr: "www.-domen-.rs") i nе smе da sadrži dvе uzastopnе crticе na trеćoj i čеtvrtoj poziciji (primеr: "www.do--men.rs").

 Narucite .rs domain i platite online putem PayPal ili platnih kartica.

Copyright © 2010 Ninet Company d.o.o  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!