Registracija .rs domena

www.
Web Hosting ponuda Web Hosting već od samo 0.8 EUR / Mesečno.

Internet TV live 24/7


NiNet live streaming servis
podrazumeva sledeće mogućnosti:
1. Internet TV/Radio
2. One time-Event (kompletan servis od profesionalnog snimanja do strimovanja tog video materijala  uživo do krajnjih korisnika)

Recimo da imate svoju televiziju, zašto da budete ograničeni signalom na lokalnom nivou kad možete Vaš program emitovati globalno- preko interneta svim ljudima koji imaju pristup internetu. Uz Ninet live streaming sada to postaje moguće na vrlo jednostavan način. Odaberete jedan od paketa u zavisnosti od kvaliteta i željenog broja simultanih (istovremenih) konekcija i vrlo brzo ćete se i Vi pojaviti u Internet etru i emitovati Vaš program.

Cene su izražene u evrima na mesečnom nivou bez uračunatog pdv-a.

One time - event (streaming jednodnevnog događaja)


Ukoliko organizujete neki događaj koji želite da prikažete ljudima u realnom vremenu preko interneta ova usluga je prava stvar za Vas. U tabeli imate različite opcije prilagođene različitim mogućnostima i potrebama. Ukoliko imate neke posebne zahteve vezane za ovakvu vrstu usluge, možete nam se obratiti .

One
time-event
Link+server+snimanje Link +
server
Server
+ 1 kamera
Streaming
server
Basic Standard Gold
Maksimalan broj konekcija 1 50 100 10 10 10
Trajanje događaja do 3h do 6h do 9h do 9h do 9h do 9h
Maksimalna rezolucija 640x480 640x480 640x480 640x480 640x480 640x480
Maksimalni protok (brzina/kvalitet 512kbps 512kbps 512kbps 512kbps 512kbps 512kbps
Profesionalno snimanje
(3 kamere, mikseta)
da da da ne 1kamera,
mikrofon
ne
Kopija vašeg video sadržaja opciono opciono opciono opciono opciono opciono
Prikaz strima na našem sajtu opciono opciono opciono opciono opciono opciono
Cena 500 800 1000 300 300 50

Napomene:
Cene su izražene u evrima bez uračunatog pdv-a, za usluge radnim danima. Ukoliko se događaj odvija vikendom, cene su veće 50%.

  • Opcija link+server+snimanje podrazumeva  u osnovi montažu naše opreme (stabilan internet link sa velikim protokom), profesionalno snimanje sa tri kamere (jedna fiksirana i dve mobilne) i strimovanje signala preko našeg striming servera. Ova opcija je dostupna korisnicima na teritoriji Niša i južne Srbije koja je pokrivena našom mrežom.
  • Opcija link+striming server podrazumeva internet link i strimovanje, dok je snimanje u Vašoj režiji kao i povezivanje (preporuka adobe encoder) na naš striming server, pri čemu parametre dobijate od nas.Takođe i ova opcija je dostupna korisnicima na teritoriji Niša i južne Srbije koja je pokrivena našom mrežom.
  • Opcija striming server podrazumeva da imate odgovarajući upload (min 512kbps) za striming, snimanje je u Vašoj režiji, kao i povezivanje na striming server. Ova opcija je svima dostupna.
  • Opcija striming server+1 fiksirana kamera podrazumeva snimanje događaja u našoj režiji jednom kamerom, povezivanje na laptop, dekodiranje signala encoderom i slanje takvog signala do našeg striming servera. Ovde se pod troškovima podrazumevaju i putni troskovi, izlazak na teren (snimanje događaja). Ova usluga je dostupna svima na teritoriji Srbije.

rs domen

Registraciju željenih .rs domena možete započeti popunjavanjem formulara za proveru raspoloživosti.

Prijavite se i rezervišite na vreme domen iz .rs adresnog prostora - .in.rs .co.rs .org.rs edu.rs .rs

Ukoliko želite da rezervišete .rs domen proverite je li domen slobodan i popunite zahtev za registraciju domena.

Naziv domеna možе da sadrži cifrе (0-9), slova еnglеskog alfabеta (a-z) i crticu (-). Dužina naziva nе smе biti kraća od 2, niti duža od 63 znaka. Naziv nе smе da sadrži crticu na počеtku ili kraju (primеr: "www.-domen-.rs") i nе smе da sadrži dvе uzastopnе crticе na trеćoj i čеtvrtoj poziciji (primеr: "www.do--men.rs").

 Narucite .rs domain i platite online putem PayPal ili platnih kartica.

Copyright © 2010 Ninet Company d.o.o  Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!